St Augustine's Pre-school

Venue - St Augustine’s Pre-school

Timescale - 3 Weeks

Brief
To design and install a bright modern and safe washroom solution suitable for a busy and popular Hertfordshire Pre-School. The project was full managed and installed by IGLOOS by request of the client.

Specification

  • Education range cubicle system
  • High Pressure Laminate cubicle materials
  • Solid surface vanity unit with semi-recessed basins
  • Non Concussive taps
  • Polysafe Corona Flooring

Design

  • Warm and welcoming
  • Aesthetically pleasing
  • Security conscious
  • Water and energy savings

Installation

  • Installed during the school holidays
  • Out of hours working

" Throughout the planning process Simon and Rory were very helpful, taking note of the needs and requirements of the setting. The men who carried out the refurbishment were efficient and kept us informed of their progress. Their work was of a high standard. The ‘aftercare’ has been very good and any questions/queries have been dealt with very quickly. " Lynn O'Brian

Before refurbishment
After refurbishment - Solid surface vanity unit with semi-recessed basins
Low level toilet pan on Polysafe Corona Flooring High Pressure Laminate toilet cubicles from IGLOOS Education range

IWRCS04_St_Augustines.pdf

You are here: Permanent Washroom Solutions Case Studies St Augustine's Pre-school