The Deck, National Theatre

Venue - The Deck, National Theatre

Timescale - 10 Days

Brief
To design and construct a luxury washroom that is positioned on top of one of the theatres largest roof spaces for the new event space, The Deck. As a grade II* listed building, the design should be sympathetic and not detract from the buildings exterior

Specification

  • Unisex self contained toilet area
  • Italian glass hand basins
  • Infra-red taps
  • Nonporous slate floor tiles
  • Moisture resistant wall panels
  • 100% natural oak cupboard and trims

Design

  • High quality simplistic finish
  • Aesthetically pleasing
  • Water and energy savings

Installation

  • Short Installation time
  • Out of hours working

"... were very helpful, efficient and approachable from our initial conversations to completion. Really helped us develop a practical solution to an unusual site and the finished toilets are of a very high standard" National Theatre

Before installation
Unisex self contained toilet cubicle with glass bowl hand basin, infra red tap and natural oak cupboard and trim
Toilet cubicle with natural oak trim Disabled toilet with grab rails, alarm, infra red tap, natural oak tirm on nonporous slate floor tiles

IWRCS08_The_Deck_National_Theatre.pdf

You are here: Permanent Washroom Solutions Case Studies The Deck, National Theatre